Strippar-Marco: saade «Õhtusöök viiele» alandas ja solvas mind!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Tasane esines Tartus
Marco Tasane esines Tartus Foto: Janar Rebane

Esimeses uue aasta saates «Õhtusöök viiele» kohtub ühise laua taga eriti skandaalne seltskond - staarmeikar Margret Järv, ühes isikus staarfotograaf Tipp aka Meelis Tomson ja staarreporter Täpp aka Mari-Leen Albers, staarmetroseksuaal Vaido Neigaus, Strippar-Marco ning staar-performance'i-artist Pille Neeve aka Tissi-Pille.

Näib, et enim meelehärmi tekitas saade staarstripparis, sest võitluskaaslased jagasid õhtusöögi eest just talle miinuumpunkte.

«See ei ole normaalne, et sain kaasvõitlejatelt kolm ühte ja ja ühe kahe kümnepallisüsteemis,» pajatas nördinud show-mees hiljuti Cattivas Closet Live shows.

«Tegin südamega süüa! See on jube lollus! See on jube solvav! Olen pettunud! Haigemat saadet annab otsida!» ei hoia Marco tundeid vaka all.

«Saatekülalistest oli kõige mõistlikum kunstnik Pille. Saate tegijad käskisid tal end paljaks võtta, aga naine saatis nad pikalt. Ütles, et võtab riided seljast siis, kui ise tahab, mitte käsu korras.»

«Kõige alatumad olid aga Tipp ja Täpp, kes ilmselt ka teised saatekülalised minu vastu üles kruttisid  ning mulle ühtesid keelitasid panema. Väga alatu neist!»

«Kurvaks teeb just see, et ka minu kolm head tuttavat, keda alati imetlenud ja avalikkuses kiitnud olen, panid mulle 12st punktist vaid ühe. Neigausi olen lausa sõbraks pidanud. Margretit alati hea sõnaga meenutanud ja Pillega hästi läbi saanud.»

«Aga enim oli mul kahju oma emast, kes oli mind toidumaterjali hankimisel kõvasti aidanud ning elas sellele saatele vaat et rohkem kaasa kui mina. Ema oli varahommikust saati kotte ühest kohast teise tassinud, kuna pidime vahepeal segastel asjaoludel õhtusöögi toimumise kohta muutma.»

«Ema ei uskunud oma kõrvu, kui ütlesin peale salvestust, et sain teistelt saates osalejatelt vaid ühed. Ta tahtis nad maha lüüa. Tema ennast juba tagasi ei hoia. Pidin ta maha rahustama. Mina olen ju meedias karastunud ja mulle on ülekohus nagu hane selga vesi, aga talle...»

«Arvan, et saate «Õhtusöök viiele» tegijatel pole samuti mõistus päris korras juhul, kui nad meelega sellise intriigi mulle punusid. Aga mõistus pole ka kindlasti korras neil, kes mulle sellised punktid panid!»

Kuidas lepivad staaridest gurmaanid üksteise kodutoitudega selgub friigi-show's juba 2. jaanuaril TV3 eetris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles