Varalahkunud George Michaeli kallim arreteeriti, kuna mees hävitas poplaulja kodu

Elu24
Copy
George Michael
George Michael Foto: SCANPIX

Fadi Fawaz (46) on hävitanud 2016. aastal meie seast lahkunud kallima, George Michaeli, Londoni kodu, kuna tal kästi sealt lahkuda, vahendab The Sun.

Austraaliast pärit Fawaz oli Michaeliga suhtes neli aastat, enne kui poplaulja 53-aastaselt suri. Vaatamata nende suhtele, ei lisanud Michael kallimat oma testamenti ning Fawaz ei pärinud mehelt midagi. Sellegipoolest elas Fawaz elas viimased kolm aastat laulja 5.5 miljonit eurot väärt majas. 

Sel nädalal otsustas Fawaz popstaari kodu vihahoos pooleldi hävitada, kuna Michaeli pere hakkas teda lõpuks välja viskama. Teisipäeval, pärast seda, kui Fawaz oli Michaeli kodule tõsist kahju tekitanud, mees arreteeriti ning kohale kutsuti ehitajad, kes vahetasid kodu lukud ning panid kinni puruks löödud aknad.

The Suni allika sõnul on Fawaze majast väljatõstmine olnud pikk protsess. «Ta väitis, et George lubas tal sinna jääda nii kauaks, kui soovib, ning Fadi pidas seda piisavaks lepinguks,» kirjeldas allikas. 

George Michaeli kodu väravaesine pärast laulja surma 27. detsembril 2016, mil fännid tõid mehe mälestamiseks sadu lilli ning meeneid.
George Michaeli kodu väravaesine pärast laulja surma 27. detsembril 2016, mil fännid tõid mehe mälestamiseks sadu lilli ning meeneid. Foto: Scanpix / AFP

Pika protsessi järel oli aga Michaeli perekond lõpuks võitmas ning see tegi Fawaze vihaseks ja mees hakkas endise kallima kodu hävitama. Fawaz võeti vahi alla, pärast seda, kui mees seisis maja rõdul ning hakkas naabrite aeda asju loopima.

Politsei sõnul on majale tehtud tõsist kahju ning vaatamata ettevaatusabinõudele usuvad naabrid, et tahtejõuline Fawaz võib veel majja tagasi tungida. Pärast arreteerimist vabasti Fawaz järgmisel päeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles