Eestimaa uhkuseid austasid tuntud inimesed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa uhkus 2011
Eestimaa uhkus 2011 Foto: TV3

TV3 ja EMT koostöös toimuval tänugalal «Eestimaa uhkus» tunnustati täna lihtsaid inimesi, kes on vaprate ja tublide tegudega eeskujuks meile kõigile. Tallinna Reaalkoolis toimunud pidulikul vastuvõtul ulatasid kangelaste tänuauhinna üle tuntud inimesed.

Tänavused Eestimaa uhkused on: külasäde ANTS MARIPUU, elupäästja SULEV KASE,  puuetega inimeste tööõppe korraldaja HELMA TÄHT; naiste varjupaiga looja KÜLLI PIIRISILD; kultuurielu edendaja AVE ALAVAINU; elupäästjad MEELIS ERM ja EVE SIKKA, puuetega laste ja vanurite eest hoolitseja HELJU SILLASOO; noorte ja vanade kaitseingel INGE OJALA-PIHLAJA, uppumisohtu sattunud poisi päästja DANEL SAKSING ning tulekahjust päästja AIVAR ISSAJEV.

Ants Maripuule ulatas auhinna Siiri Sisask, Sulev Kasele Mart Poom, Ave Alavainule Eri Klas, Inge Ojala-Pihlajale Age Oks ja Toomas Edur, Helma Tähele Heinz Valk, Külli Piirisillale Indrek Tarand, Meelis Ermile ja Eve Sikkale Gunnar Polma, Danel Saksingule Tanja Mihhailova, Helju Sillasoole Märt Avandi. Aivar Issajev ei saanud haiguse tõttu ise galale tulla, kuid tänukõne pidas talle Konstantin Vassiljev.

Eestimaa uhkuseid austasid muusikaliste tervitustega armastatud muusikud Lenna Kuurmaa, Märt Avandi, Getter Jaani, Koit Toome, Ain Agan ja sõbrad, Laura ning keelpillikvartett Prezioso. Oma kohalolekuga tunnustas kangelasi paljudest ühiskonnategelastest koosnev publik.

Tänavu juba seitsmendat korda toimunud galaõhtut juhtisid Annely Adermann ja Sven Soiver. Aastate jooksul on tänu «Eestimaa uhkuse» galale tunnustust avaldatud enam kui seitsmekümnele tublile inimesele, kes on esitatud rahva poolt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles