Hugh Hefner palus Lohani kordusvõtetele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugh Hefner
Hugh Hefner Foto: SCANPIX

Internetti lekkinud Lindsay Lohani Playboy jaoks ülesvõetud fotod sündisid vahetult enne naise vanglasse minekut.

Tegemist oli kordamisele läinud sessiooniga, kuna ajakirja omanik Hugh Hefner ei jäänud esialgse tulemusega rahule, vahendab Monsters and Critics.

Lohani fotosessioon toimus oktoobris, vahetult enne seda, kui naine kolmekümneks päevaks vangi pidi minema. Tänu pildistamisele sai staar möödahiilida ka vahistamiskäsust.

Hefner rääkis meediakanalile E! News: «Pildiseeria ja kontseptsioon olid minu ideed. Naine oli enne teinud mingeid poolalasti pilte. Mina tahtsin midagi, mis oleks mäletamist väärt. Kuna Lindsay on väga suur Marilyn Monroe fänn, siis mis oleks olnud parem austusavaldus meie esimesele playmate’le kui see?»

Mees paljastas, et Lohani meeskond oli naise aktifotodel poseerimise osas väga kahtleval seisukohal. «Arvan, et Lohani ema ja pere olid need, kes üritasid asjad viia nii kaugele, et naine paljastaks end fotodel võimalikult vähe. Mina ütlesin, et meil on siin ikkagi aktifotode seeria, aga proovime teha seda võimalikult stiilselt ja viisil, mida mäletatakse,» selgitas 85-aastane Hugh Hefner.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles