Tom Cruise ühendab jõud režissöör Doug Limaniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Tom Cruise
Näitleja Tom Cruise Foto: Felipe Dana/AP

Pärast kuudepikkust paigalseisu on Doug eelseisev projekt «All You Need Is Kill» äkitselt suure hooga edasi liikuma hakanud.

Seda lihtsal põhjusel, et nõusoleku filmi peaosas üles astuda on andnud Tom Cruise'i nimeline mees, vahendab forumcinemas.ee.


Koomiksil põhinev lugu meenutab mõneti Harold Ramise klassikalist komöödiat «Lõputu küünlapäev» («Groundhog Day»), aga peategelaseks pole mitte Bill Murray mängitud ilmamees, vaid tulnukatega sõda pidav sõjaväelane, kes elab aina uuesti ja uuesti läbi oma surmale eelnevat päeva. Seejuures saab tast ka aina kogenum lahinguveteran ja oskuslikum sõdur.

Lepingut Cruise küll veel allkirjastanud ei ole, kuid projektis osalemist on ta Limani õhutusel kaalunud juba pikemat aega. Warner Bros.-i president Jeff Robinov olevat kogu aeg filmi peaosas esimese järgu staari näha lootnud, olgugi et esialgne stsenaarium näinuks ette mõnd Cruise'ist nooremat näitlejat, nagu Ryan Gosling või Joseph Gordon-Levitt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles