Jedwardi kontsertide piletid müügil ka koos plaadiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jedward esines Kanal 2 sünnipäeval
Jedward esines Kanal 2 sünnipäeval Foto: Jelena Rudi

Reedest on müügil VIP-piletid 29. jaanuaril Rock Cafes toimuvale Iiri kaksikute Jedwardi kontsertidele.

Piletipakett sisaldab endas esmaspäeval Skandinaavias ilmavalgust nägevat Jedwardi uut albumit «Victory». Piiratud koguses pileteid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Jedward annab 29. jaanuaril Rock Cafes kaks vanusepiiranguta kontserti - kell 14.00 ja kell 18.30. VIP-pilet sisaldab endas: uut albumit «Victory», eraldi sissepääsu klubisse ja võimalust nautida showd Rock Cafe rõdult. Jedwardi järjekorras teine album «Victory» saabub ametlikult poelettidele esmaspäeval 19. detsembril.

Hiljuti ühel Eesti telekanali sünnipäevapeol esinemas käinud ja päev hiljem Tallinnas autogramme jagades kaose tekitanud Jedward on Iiri hip-popduo, kuhu kuuluvad identsed kaksikud John Grimes ja Edward Grimes. Bändi nimi tuleneb vendade esinimedest. Jedward esindas tänavu Iirimaad Eurovisiooni lauluvõistlusel jõudes 119 punktiga 8. kohale. Tegemist oli Iirimaa parima tulemusega pärast 2000. aastat.

Piiratud koguses piletid Jedwardi kontsertidele hinnaga alates 18 EUR ning VIP-piletid hinnaga 32 EUR on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Jedwardi albumit «Victory» saavad VIP-pileti ostjad välja lunastada kuni 16. jaanuarini Piletilevi Viru Keskuse müügipunktis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles