Galerii: Katie Holmes näitas uut soengut

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cruise ja Katie Holmes
Tom Cruise ja Katie Holmes Foto: AP / Scanpix

Näitlejanna Katie Holmes näitas oma uut soengut Saksamaal toimunud üritusel, kus tema abikaasa Tom Cruise oli vastu võtmas filmiauhinda.

Kriitikute sõnul meenutab näitlejanna uus soeng 1920. aastate stiili, üllatades tänases päevas oma värskusega, kirjutab Wenn.

«Katie Holmes näeb selles soengus välja nagu 20. sajandi alguse berliinitar. Kuid uus välimus sobib talle,» lisasid kriitikud.

Katie Holmes ja Tom Cruise osalesid Düsseldorfis toimunud 59. Bambi Awards tseremoonial, kus Cruise´ile anti üle auhind osatäitmise eest uues filmis «Valkyrie», mis räägib Hitleri tapmise plaanist.

«Sakslased autasustasid Cruise`i, andes talle auhinna kunstiliste riskide võtmise eest. Tema värskeim osatäitmine, kus ta mängib Hitlerit tappa plaaninud Claus von Stauffenbergi, näitab Cruise`i varasemast erinevas valguses,» lausus Holmesi ja Cruise lähikonda kuuluv allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles