Sverre ja Lauri pääsesid «Mantlipärija» finaali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armin Karu valib Mantlipärija saatest enda firmasse tippjuhti.
Armin Karu valib Mantlipärija saatest enda firmasse tippjuhti. Foto: Raigo Pajula

«Mantlipärija» telemängus jõudsid finaali selgelt võimekamad Lauri ja Sverre, kes peavad lõputööna pöörama poolakaid kasiinousku.

Miljonikroonise töölepingu ning tippjuhi koha eest Olympic Entertainment Groupis alustasid seekordses TV3 «Mantlipärija» saates heitlust neli noort inimest: 30-aastane tootejuht Veronika Pavlova, 29-aastane tegevjuht Sverre Puustusmaa, 37-aastane klienditeenindusjuht Marju Kaev ja 24-aastane juhatuse liige Lauri Paeveer.

Võistlejad lendasid saate alguses Monaco’sse. Seal ootas juba neid luksusauto ja –kaatriga ees Olympicu omanik Armin Karu. Alustuseks sõid nad rikkaliku lõuna, tõstsid esile enda plusse ja teiste miinuseid.

Grupitööna pidid nad lahendama probleemi, et vaja on koondada kümme inimest. Lahenduse pidid nad leidma nii eesti, inglise ja vene keelse vestluse käigus. Lisaks pidid ka vastama Olympic’u töötajate küsimustele.

Seejärel läksid võistlejad luksuskaatrile Karuga lõbusõidule. Maasikate ja šampanja vahel räägiti oma ootustest tulevase töökoha suhtes ja püüti endast head muljet jätta.

Karu tegi testide ja eelnevate muljete põhjal otsuse, et Marju ja Veronika kukuvad mängust välja. Finaali said Sverre ja Lauri, kes saadeti helikopteriga viimast ülesannet täitma. Selleks oli Olympic Casino tutvustamine Poola turul. Mõlemale mängurile anti abiks kohalikud abimehed, keda juhtides tuli Olympicut tutvustada.

Kuna Poolas on samuti kasiino reklaamimine keelatud, siis otsiti võimalusi kuidas kasiinoärile seaduslikult tähelepanu tõmmata. Sverre plaanis Olympic’u särkidega tüdrukud saata tänavatele, et need meelitaks inimesi kasiinosse. Lauri plaanis heategevusüritust, kus lisaks kasiinoärile saaks tutvustada ka õnnemängusid.

Juristid purustasid mitmed võistlejate plaanid, sest need on ebaseaduslikud. Poolas lihtsalt ei lasta kasiinodel inimeste päid segi ajada.

Võistluse võitja selgub järgmises saates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles