Mihkel Raud lõpetas «Kolmeraudsega»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud juhib saadet Kolmeraudne
Mihkel Raud juhib saadet Kolmeraudne Foto: TV3

Mihkel Raud teatas neljapäevase «Kolmeraudse» lõpus, et äsjanähtu jäi viimaseks jutusaateks sellise pealkirja all. Raud tänas vaatajaid ja soovis neile kõike head.

Saates olid külas lavastaja Elmo Nüganen, kellelt Raud päris, mis tunne on varsti 50-aastaseks saada ja kuidas Linnateater tunneb end tänasel teatrimaastikul, kus popi ja nooretepärase teatri koha on hõlvanud NO99 ja von Krahl.

Seejärel tuli külla keskerakondlaste riigikogulaste pealik Kadri Simson, keda Raud keelitas Savisaare juurest sarnaselt Sven Mikserile ära tulema. Simson puikles vastu, mispeale pani poliitikahuviline Raud pirni, et te tema arvates on Simsoni suurim konkurent Eesti poliitikas Simson ise, nimelt just see pool naispoliitikus, mis tahab alahoidlikult Keskerakonnas jätkata.

Kolmanda saateteema moodustas Ewert Sundja koos ühe oma bändikaaslase Erki Pärnojaga. Raud arvas, et muusikute puhul on tegu intelligentse boybändiga, kes äratab 20-30-aastastes noortes linnanaistes emainstinkti, mis väljendub soovis noormeestele pannkooki küpsetada. «Ha-haa, see mõte meile meeldib,» naersid draakonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles