Inim-Barbie: 48-aastane üksikema peab oma plastikelu fantastiliseks

Elu24
Copy
Rachel Evans, kes on edale lasknud teha 105 iluprotseduuri, et elada nagu Barbie-nukk
Rachel Evans, kes on edale lasknud teha 105 iluprotseduuri, et elada nagu Barbie-nukk Foto: Scanpix/ Caters News Agency

Suurbritanniast pärit Rachel Evans (48) on lasknud endale teha 105 iluprotseduuri, kulutades nendele ligi 40 tuhat eurot, et elada nagu Barbie-nukk, vahendab The Sun

Rachel Evans kaalub 50 kilo, kannab suurus 32 riideid ja elab oma elu, iidolist inspireeritult, Barbie-nukuna.

Enda eesmärgi saavutamiseks on Evans teinud 105 iluprotseduuri, kulutades nendele ligi kaks aastakümmet ja 40 tuhat eurot. Kõik selleks, et ta näeks välja nagu Barbie. Järgmise kahe aasta peale on Evans planeerinud veel seitse iluprotseduuri, mis aitavad tal oma ideaalvälimust saavutada.

Rachel Evans, kes on teinud 105 iluprotseduuri, et näha välja nagu Barbie-nukk.
Rachel Evans, kes on teinud 105 iluprotseduuri, et näha välja nagu Barbie-nukk. Foto: Scanpix / Caters News Agency

«Ma tahan 50-aastaselt olla kõike plastikum naine maailmas,» tunnistab Evans, kes peab oma motoks «Barbie Girl» laulusõnu: «Plastikelu, see on fantastiline!»

Evans pöördus iluprotseduuride poole, kuna tundis ennast oma välimuse pärast ebakindlalt aastakümneid.

«Mind kiusati koolis. Ma olin kahvatu, kõhn ja kandsin oma juustes lipse. Teised ütlesid, et ma nägin välja nagu portselannukk ja nad tahtsid mu nägu purustada,» meenutab Evans oma nooruspõlve. 

20ndates otsis Evans oma identiteeti. Oma nukuliku välimuse peitmiseks kandis ta poiste riideid. «Kõik minu riided olid kaltsukast pärit,» lisab Evans, kes tundis ennast oma kehas nii ebameeldivalt, et kaalus isegi enesetappu. Naise elu päästis aga tema 18-aastane poeg: «mu laps andis mulle minu eesmärgi.» 

Evans tegi oma esimese iluprotseduuri, Botoxi süsti, 35-aastaselt. Naine oli tulemusega väga rahul ja tunnistas, et protseduur justkui kustutas valu tema näost. «Ma tunnen ennast autentsena, kui mu nägu on vakantne.»

Evans peab ennast Suurbritannia kõige vanemaks elavaks Barbie-nukuks.
Evans peab ennast Suurbritannia kõige vanemaks elavaks Barbie-nukuks. Foto: Scanpix / Caters News Agency

Evansi võrdlus Barbie-nukuga hakkas tekkima alles siis, kui naine värvis oma juuksed blondiks. Lõplik otsus Barbie-nukuks transformeerida tuli mõni aeg pärast seda, sest Evans avastas inspireeriva Barbie moto: «Me tüdrukud saame kõigega hkkama!»  

Botoxile järgnesid huule implant, mittekirurgiline ninaprotserduur, näo ringlõikus (facelift) ja rindade suurendamine suurusest 30A suuruseni 30DD. 

«Paljud tahavad loomulikku rinnapartiid, aga mina tahtsin ringikujulisi rindu, mis näeksid välja justkui oleksid külge liimitud. Täpselt nagu Barbie rinnad,» rääkis Evans oma suurest büstist. 

Evansi kõige hilisem protseduur oli mittekirurgiline näonaha pinguldamine. «See oli kolmas kord, kui ma seda protseduuri lasin teha. See tõmbab naha põskede, suu ja lõua juurest pingule, tekitades nukulaadse ilme,» kirjeldas naine oma värsket nägu.

Naine plaanib sama näoprotseduuri teha ka neljandat korda, 50-aastaselt ning tulevikus on plaanis ka naha pinguldamine kaela piirkonnas. «Tahan olla kõige parema väljanägemisega plastiline nägu maailmas,» rõhutab Evans uhkelt.

Oma välimuse eest hoolitsev Evans käib kolm korda nädalas jõusaalis ning kulutab ligi 230 eurot kuus juustepikendustele, küüntele ning päevitusele. Tänu kõigele eelnevale ning oma rangele dieedile, on Evansil aastaringselt bikiinikeha ning mehed peavad naist palju nooremaks, kui ta tegelikult on.

«Ma olen tõestus, et 50 on uus 30!»

Lisaks naise Barbie-nuku välimusele, on Evans ka oma korteri muutnud tõeliseks Barbie-majaks.
Lisaks naise Barbie-nuku välimusele, on Evans ka oma korteri muutnud tõeliseks Barbie-majaks. Foto: Scanpix / Caters News Agency

Lisaks sellele, et Evans tahab välimuset olla Barbie-nukk, on ka naise kolmetoaline korter nagu päris Barbie maja. Kogu elamine on roosa ning mööbel on tavapärasest miniatuursem ja samuti plastikust.

Evans tunnistab, et kõigile tema välimus ei meeldi. «Inimesed on mind rõvedaks kutsunud,» meenutab naine, kes peab oma plastikust välimust normaalseks. «Inimesed ostavad disaineri käekotte, miks mul ei või olla disaineri nägu?»

«Mulle meeldib kõik, mida Barbie tähendab,» rõhutab Evans, kes ei pea inspireerivaks ainult nuku välimust, «Barbie on lahke, positiivne, inspireeriv ja annab inimestele lootust.»

Evans lisab lõpetuseks, et tahab positiivset Barbie sõnumit jagada kogu maailmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles