Kas viimaks see õige? Cheryl Cole'i süda põksub uuele mehele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheryl Cole
Cheryl Cole Foto: SCANPIX

Briti lauljatari Cheryl Cole’i süda tuksub nüüd uuele austajale – naise tähelepanu on võitnud üks Los Angelese muusikaprodutsent.

28-aastasele kaunitarile on silma peale pannud temast seitse aastat noorem produtsent Patrizio Pigliapoco, kes väljaande Daily Star andmetel aitab naist tema karjääri juures. Cheryl on viimasel ajal väga tihti USAs viibinud, väidetavalt töötab ta seal peamiselt oma uue sooloalbumi kallal, mida Pigliapoco stuudios lindistab. Just sealt on alguse saanud ka nende lähedasemad suhted.

Allikas rääkis väljaandele: «Cheryl ja Patrizio veedavad koos aega 24/7. Nad on muutunud lahutamatuteks. Pärast mitmeid ebaõnnestunud valikuid loodab Cheryl, et seekord läheb õnneks. Cheryl jumaldab Patriziot – ta armastab noormehe avatud suhtumist nii elusse kui töösse ning ei jõua ära oodata uusi kohtumisi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles