Kanadalanna pidas rasedust neerukivideks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poisse sündis veebruaris 67 ja tüdrukuid 88.
Poisse sündis veebruaris 67 ja tüdrukuid 88. Foto: SCANPIX

Kanadas arvas üks naine, et tal on neerukivid ja ta läks haiglasse kontrolli.

36-aastane Juanita Stead ei teadnud, et on rase, kirjutab abc.net.au.

Arstid teatasid naisele, et tal ei ole neerukive, vaid ta ootab last ning hakkab kohe sünnitama.

«Ma ei mõista siiani, kuidas ma rasedust neerukivideks pidada sain. Igatahes oli lapse sünd minu jaoks üllatus,» sõnas Stead.

Kanadalanna kinnitusel ei tundnud ta iiveldust nagu rasedad tavaliselt tunnevad ning tal ei olnud ka muid terviseprobleeme. Naine lisas, et ka menstruaaltsükkel oli tal korras ning kaalus ta eriti juurde ei võtnud.

Kuid haiglas tehtud röntgen paljastas naise seisundi.

«Röntgeniarst vaatas pilti ja siis mind ning ütles, et olen rase ning hakkan kohe sünnitama. Ütlesin, et see ei ole võimalik ning arvasin, et arst on midagi segamini ajanud,» sõnas Stead.

Paar tundi pärast arstlikku läbivaatust sünnitas kanadalanna poja, kes sai nimeks Nicholas. Arstide sõnul oli laps normaalselt arenenud ja terve.

Juanita Steadil on ka kaheaastane poeg Cameron, kelle ilmaletulek oli ka pisut kurioosne.

Stead teadis siis, et ootab last, kuid laps sündis kaks kuud enne tähtaega.

«Tundsin, et pean tualetti külastama. Olin just potile istunud, kui laps juba sündis. Ta kukkus potti, kuid temaga oli kõik korras,» meenutas naine.

Ta võttis lapse ruttu potist välja ja mähkis käterätiku sisse. Steadi abikaasa kutsus kiirabi ning ema ja vastsündinu toimetati haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles