George Clooney määris oma kingi lihapallidega, sest...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney
George Clooney Foto: SCANPIX

Näitleja George Clooney soovis varjupaigast koera võtta ja tuli hiilgavale ideele, kuidas ta kindlasti krantsile meeldiks.

50-aastasele staarile hakkas väga meeldima varjupaiga veebilehel nähtud krants Einstein ning talle öeldi, et kui ta soovib looma endale, peab too ta heaks kiitma, kirjutas Esquire.

«Einsten on osaliselt kokkerspanjel või midagi. Võtsin ta varjupaigast poolteist aastat tagasi. Helistasin neile ja teatasin: «Mulle meeldib Einstein!» Varjupaigas töötav naine ütles: «Aga meie ei tea, kas Einsteinile meeldid sina.» Ta ütles väga tõsise häälega, et koer tuuakse prooviks minu juurde ja kui talle seal ei meeldi, ei saa ma teda endale. Kui nad saabusid, hakkasin paanitsema, et äkki ma ei meeldigi Einsteinile. Jooksin kööki, haarasin kalkunilihapallid ja määrisin nendega oma kingad kokku. Naine tegi ukse lahti ja Einstein viskus mu jalge ette. Ta jäeti kohe mulle,» kirjeldas Clooney.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles