Kole õde? Khloe Kardashiani sõimatakse sookolliks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian, Kim Kardashian ja Kourtney Kardashian
Khloe Kardashian, Kim Kardashian ja Kourtney Kardashian Foto: SCANPIX

Teletäht Khloe Kardashian tunnistas, et kuigi pidev negatiivne võrdlus õdede Kimi ja Kourtneyga on haavav, on ta õppinud end armastama.

«Mind kiusati teismelisena alati ja võrreldi õdedega. Mult on miljon korda küsitud, kas olen lapsendatud, sest ma ei näe üldse õdede moodi välja. Inimesed ütlevad, et olen «kole õde» või «naljakas õde». See teeb väga haiget, eriti, kui oled noor,» jutustas Khloe Barbara Waltersi saates.

27-aastane staar lisas, et on õppinud end oma kehas hästi tundma.

«Olen väga enesekindel inimene, kuid selleni jõudmine võttis kaua aega. Mingil hetkel ei meeldinud mulle isegi õdedega koos aega veeta. Isegi praegu, kui meid koos pildistatakse, sõimatakse mind koletiseks. Internet on kohutav, sest nad kõik nimetavad mind Shrekiks või koletiseks. Nad on minu vastu jõhkrad, kuid olen sellest üle saanud. Ma olen, kes ma olen, ja mul on maailma parim abikaasa,» rääkis Khloe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles