Superstaarisaade võib tänavu ära jääda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Kask esitas «Eesti otsib superstaari» superfinaalis 2008. aastal Lacuna Coili loo «Swamped».
Jana Kask esitas «Eesti otsib superstaari» superfinaalis 2008. aastal Lacuna Coili loo «Swamped». Foto: Marina Puškar

Kui eelmisel aastal oli «Eesti otsib superstaari» esimene eelvoor 12. jaanuaril Pärnus, siis sel aastal võib võistlus rahapuuduse tõttu hoopis pidamata jääda. Otsus, kas jätkata või mitte, tehakse TV 3 tegevjuhi Toomas Vara sõnul võimalikult hilja.


«Määravaks saab üldine majandusolukord ja 2009. aasta reklaamituru käitumine,» ütles ta.



«Jätame endale vabaduse alustada vajadusel hiljem kui eelmisel aastal või kui on näha, et reklaamiraha liigub võrreldes eelmise aastaga märksa vähem, siis võib juhtuda, et tõepoolest jätame ühe aasta vahele.»



Veel eelmisel aastal kiitis Vara superstaarisaate head reitingut ning positiivset vastuvõttu meedias ja reklaamiandjate hulgas. Näiteks finaalsaate hääletust vaatas mullu keskmiselt 239 000 ning teisel hooajal 221 000 vaatajat.



Konkursi auhinna 100 000 krooni ja plaadilepingu MT Holdinguga võitis esimesena Birgit Õigemeel, kes kogus 56,2 protsenti televaatajate häältest. Teisel hooajal pälvis võidu Jana Kask, kelle poolt hääletas 52,9 protsenti vaatajatest.



Kask sai lisaks võidusummale ja plaadilepingule võimaluse kohtuda ka laulja Lenny Kravitziga. Eelmise aasta lõpphääletusel andsid oma hääle ligi 70 000 inimest ning võistluse eelvoorudes osales 2375 lauljat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles