Beatrice langes Edda Pauksoni kassi ohvriks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beatrice ja Erkki Sarapuu
Beatrice ja Erkki Sarapuu Foto: TV3

TV3 saate «Õhtusöök viiele» söömaaeg astroloog Edda Pauksoni juures lõppes Rita Rätsepale, Erkki Sarapuule ja Beatrice'ile kassiallergiahooga.

«Nagu me väljast värske õhu käest Edda juurde läksime, hakkas Beatrice'il õige pea halb - vaeseke turtsus päris hullusti, hingata oli raske,» vahendab Õhtuleht saate «Õhtusöök viiele» ühe osalise Margit Härma emotsioone Edda Pauksoni juures korraldatud õhtusöögist.

Margit Härma sõnul on tema õnneks kassiallergia suhtes immuunne, küll aga oli vesiste silmadega õhtulauas Rita Rätsep ja silmanähtavalt mõjutas kassiallergeen ka Power Hit Radio DJ-d ja TV3 ilmapoissi Erkki Sarapuud.

«Mul hakkas nina vett jooksma ja silmad sügelema, kuid õnneks ei juhtunud midagi halba ning õhtusöök Edda juures oli sama meeldiv ja põnev nagu teiste saates osalejate juures,» ütleb Erkki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles