Galerii: täna esilinastub põnevusfilm «Hitman» («Palgamõrvar»)

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Hitman» («Palgamõrvar»)
Kaader filmist «Hitman» («Palgamõrvar») Foto: outnow.ch

Alates tänasest on võimalik Eesti kinos näha tempokat põnevusfilmi «Hitman» («Palgamõrvar»), mis on valminud samanimelise ülimenuka arvutimängu alusel.

Agent 47 (Timothy Olyphant) on tipptasemel palgamõrvar, kelle tähtsaimaks relvaks on tema raudsed närvid, mis aitavad ta alati välja ka täiesti võimatutest situatsioonidest. Sel mehel puudub nimi, 47 on ta kuklale tätoveeritud triipkoodi kaks viimast numbrit.

Külmaverelisest kütist saab aga tagaaetav, kui 47 segatakse räpase riigipöörde telgitagustesse. Nüüd peab mees põgenema läbi Ida-Euroopa, kannul korraga nii Interpol kui Vene sõjaväeluure.

Ta eesmärk: leida need, kes ta süüdlaseks lavastasid ning põhjus, miks teda kõrvaldada tahetakse. Seejuures pole suurimaks takistuseks 47 ellujäämisele mitte vastase ülekaalukad jõud, vaid hoopis kahtlase taustaga kaunitar (Olga Kurilenko), kes tekitab tema kalgistunud hinges täiesti uusi ja ootamatuid tundeid…

Filmi lavastajaks on uustulnuk Xavier Gens. Osades veel «Meeleheitel koduperenaistest» tuntud Dougray Scott, Ulrich Thomsen, «Prison Break’i» näitleja Robert Knepper, «Losti» staar Henry Ian Cusick ja paljud teised.

Alla 14-aastastele on põnevik keelatud, kuna selles esineb intensiivseid ja vägivaldseid stseene.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles