Getter Jaani ja Ott-Sander Palm veetsid romantilise nädala

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsud tähtedega» seitsmenda saate emotsioonid; Getter Jaani ja Ott-Sander Palm
«Tantsud tähtedega» seitsmenda saate emotsioonid; Getter Jaani ja Ott-Sander Palm Foto: Jelena Rudi

Ehkki nii Getter kui Ott-Sander ei nõustu puhkenud armastusest avalikkusele rääkima, on neid nähtud möödunud nädalal koos paljudel üritustel. Lisaks annab kinnitust hõõguvast leegist seik tantsusaate lõpul, mil kaasvõistlejad paarile «Kibe! Kibe!» hüüdsid.

Võimalik, et tantsusaate kaaslased teavad palju enamat Getteri ja Oti läbikäimisest. Noored on aga kindlameelsed ning eitavad armastust.

Ent Ott-Sanderi Facebooki konto räägib hoopis teist lugu. Suhtestaatus märgib noormehe suhtes olevat, kuid kellega? Teatavasti on noormees oma lapse emast juba ammu lahus.

Kui viimane pole piisavalt kõnekas fakt, siis saadetud vihjete alusel võib öelda, et Getteri ja Ott-Sanderi möödunud nädal oli vägagi romantiline.

Noored käisid möödunud nädalal nii Õhtulehe, portaali Publik kui ka Elu24-le tulnud vihjete põhjal Salme kultuurikeskuses muusikali «Lumivalgeke» vaatamas, pidutsemas klubis Hollywood, reedel nähti neid aga Kristiine kaubanduskeskuse ööšoppingul. Samuti nähti noori koos Teeviidal suisa käsikäes kõndimas.

Getter Jaani on varasemalt öelnud, et ei taha, et teda seostataks Ott-Sander Palmi ja tema eksi Piret Reinmarti lahkuminemise põhjusena.

«Ma tean, milline olen mina, ja seda teavad ka mu ligimesed ja sõpruskond. Sinnamaani, kuni ma tunnen, et mu süda on õiges kohas ja ma tunnen end oma tegemistes hästi, ongi kõik hästi!» kinnitab lauljatar Getter Jaani, et pole lasknud end heidutada väidetest, nagu just tema on oma tantsusaatepartner Ott-Sander Palmi ja tema lapse ema lahkuminekus süüdi, kirjutas Õhtuleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles