Eesti tänavasportlased lõpetavad hooaja meeleoluka galaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simpel Session 2011 rulafinaal
Simpel Session 2011 rulafinaal Foto: Jelena Rudi

17. detsembril peetakse Tallinnas Eesti Tänavaspordi Liidu eestvedamisel tänavaspordi hooaja lõpetamist.

Õhtu juhatakse sisse kell 19:30 klubis Hoov, kus avatakse Antti Sinitsyni kureeritud fotonäitus «Poldid ja kruvid» ning kell 21:00 esilinastub Priit Palumaa uus rulavideo «Payback Time», õhtu kulmineerub klubis Hoov, kus jagatakse Eesti Tänavaspordi Liidu poolt erinevaid tiitleid.

Eesti Tänavaspordi Liidu juhatuse liikme Hannes Paldroki sõnul tahetakse näituse ning filmilinastusega tõmmata tähelepanu audiovisuaalsete väljundite  tähtsusele tänavaspordi kultuuris.

«Foto- ja videokunst mängivad tänavaspordi kultuuris väga suurt rolli - tänu nendele vahenditele tunneme tänavasporti ja sellega kaasnevat elustiili,» ütles Paldrok.

Pärast näitust oodatakse külalisi Kinomajja, kus kell 21:00 esilinastub Priit Paluma uus rulavideo «Payback Time», kus astuvad üles mõned Eesti parimatest rulatajatest: Kristjan Prik, Toomas Seppänen, Silver Jõesaar, Mihkel Vahermaa, Lauri Mei, Siim Sild, Rain Lindemann, Juhani Särglep ja teised.

Õhtu kulmineerub auhinnagala ja peoga klubis Hoov, kus kuulutatakse välja tiitlid Aasta rulataja, Aasta BMX-sõitja, Aasta rulasportlane, Aasta rulaüllataja, Aasta trikirulluisutaja, Aasta rulavideo, Aasta Skate or Die, Aasta leiutaja ning rulataja, kes saab endale Eesti tänavaspordi mõistes legendi staatuse.

Tänavaspordi hooaja lõpetamine ning auhinnagala toimub Eestis esmakordselt.

«Loodame, et üritusest saab traditsioon, mis motiveeriks nii oma ala parimaid kui ka algajaid tänavaspordiga edasi tegelema ning seda kultuuri erinevate tegevuste kaudu täiustama,» sõnas Paldrok.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles