Dwayne Johnson valmis Michael Bay käe all valu tundma ja andma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Dwayne Johnson
Näitleja Dwayne Johnson Foto: Aleshkovsky Mitya/ITAR-TASS

Peale kümneaastast tootmisprotsessi esimestes staadiumites virelemist on Michael Bay kulturistidest rääkiv must komöödia «Pain and Gain» nüüd viimaks valmis selleks, et kaamerad surisema hakkaksid.

Nimelt on filmile leitud peategelane – käimas on läbirääkimised Dwayne Johnsoniga («Kiired ja vihased 5»), vahendab forumcinemas.ee.

Miami New Timesis 1999. aastal ilmunud artiklil põhinev «Pain and Gain»räägib kahest Florida kulturistist, kes leiavad end lootusetult aia taha läinud petuskeemi järel ühtäkki keset inimröövide ja väljapressimiste võrgustikku. Stsenaariumi autoriteks on Christopher Markus ja Stephen McFeely, kelle sulest pärines ka «Kapten Ameerika: esimene tasuja».

Tandemi sõnuL meenutab lugu tonaalselt Coenite «Fargot», mis põhines samuti tõestisündinud kuriteol.
«Pain and Gaini» eelarveks on väidetavalt võrdlemisi tagasihoidlikud 20 miljonit dollarit. Pikalt podisenud tumeda komöödia produtsentideks on Bay ja Donald De Line, kes on projektiga seotud juba 2001. aastast, ning kodustuudioks Paramount, kes küll ametlikku rohelist tuld veel andnud ei ole.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles