Ainult naistele: 10 kingitust, mida mehed vihkavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paarike kingitusega
Paarike kingitusega Foto: SCANPIX

Veebisait Yahoo! Shine uuris oma meeslugejatelt, mida nad enda kingikotis kindlasti näha ei taha.

«Kinkekaardid. Need sobivad laiskadele ega nõua mingit vaeva. Oleksin pigem rahul millegi täiesti kasutu ja maitsetuga. Vähemalt ta üritas, eks ole?» - David.

«Ma vihkan, kui saan halba elektroonikat. Asjadel, mis pole tehnika viimane sõna, pole mingit eesmärki.» - Milledge.

«Riided, milles ma nende arvates hea välja näen. Kannan neid korra, et neid näidata, misjärel hävinevad need salapärastel põhjustel pesumasinas.» - JoeDave.

«Olen saanud samalt inimeselt samasuguse kingituse kolm aastat järjest. Jah, see on mu lemmikmeeskonna värvides särk, kuid ma ei vaja seda kolmekordselt.» - Jerry.

«Tööriistad on kõige hullemad! Eeldus, et kuna olen meessoost, meeldib mulle asju parandada, ei ole alati tõsi. Mulle ei meeldi, kui kingitus ei arvesta sellega, mida mina tahan, vaid on vabandus selleks, mida nemad tahavad.» - Russell.

«Mulle ei meeldi, kui naised ostavad nahahooldustooteid, sest mulle ei meeldi tavaliselt nende lõhn. Kui ta tõesti tahab seda kinkida, võiks ta mind poodi kaasa võtta.» - Robbie.

«Naine kinkis mulle kord massaaži. Üle saja dollari tund? Ma pole seda väärt. Terve selle aja mõtlesin, kuidas raha raisku läheb.» - Alan.

«Valged alussärgid. Ma küll kasutan neid, kuid nendest ei õhku just kirge. Eelistan seda, et tüdruk küsib mult otse, mida vajan. Mehed teavad, mida nad tahavad.» - Dan.

«Vihkan läilasid, suvalisi asjakesi. Kord sain hispaania portselanist tehtud koera. Kuigi see oli kallis, ei paneks ma seda kunagi enda majja.» - Felipe.

«Lips, mis ei käi üldse kokku mu stiiliga. Võiks ju arvata, et kui keegi näeb sind iga päev lipsuga, teab ta sinu eelistusi. Kingituste juures kardan kõige rohkem, et nendega pole üldse vaeva nähtud.» - Kevin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles