Kuumad kaksikud annavad Tallinnas kaks kontserti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jedward
Jedward Foto: promo

Algava aasta 29. jaanuaril annavad Rock Cafes kaks kontserti Iiri kuumad kaksikud - ansambel Jedward.

Hiljuti Kanal 2 sünnipäevapeol esinemas käinud ja päev hiljem Tallinnas autogramme jagades kaose tekitanud Jedward on Iiri hip-popduo, kuhu kuuluvad identsed kaksikud John Grimes ja Edward Grimes. Bändi nimi tuleneb vendade esinimedest. Jedward esindas tänavu Iirimaad Eurovisiooni lauluvõistlusel jõudes 119 punktiga 8. kohale. Tegemist oli Iirimaa parima tulemusega pärast 2000. aastat. Vendadelt on ilmunud kaks albumit - «Planet Jedward» (2010) ning «Victory» (2011). 2009. aastal võtsid kaksikud osa ka saatest «The X Factor». Hoolimata sellest, et lõpetati 6. kohal, on Jedward olnud üks edukamaid artiste saate ajaloos.

Jedward annab 29. jaanuaril Rock Cafes kaks vanusepiiranguta kontserti - kell 14.00 ja kell 18.30. Piiratud koguses piletid Jedwardi kontserridele hinnaga alates 18 EUR tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti 13. detsembril kell 10.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles