«Kodutundest» abi saanud Siivi süda on rahul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutunne
Kodutunne Foto: Kanal 2

«Kodutunde» hooaja eelviimane osa jätkas tagasivaadetega ning käis külas peredel, keda sel hooajal aidati.

Kõige skandaalsem lugu leidis aset Tudulunnas, kus sotsiaaltöötaja oma võimu ära kasutades emalt kaks last ära võttis ja kelle saatetiim kohtu abiga koju tagasi tõi. Nii palju emotsioone, kui tekitas internetiportaalides Siivi saade, pole «Kodutunne» põhjustanudki.

«Mõned televaatajad võtsid ühendust. Kaks naisterahvast helistasid mulle ja olid šokeeritud sellest, et kuidas ikka niimoodi saab ja tundsid mulle südamest kaasa. Siiamaani suhtleme ja helistame,» rääkis Siivi.

Pärast laste tagasi saamist pole Siivil enam suurt ahastust hinges.

«Kui lapsed olid käes, siis süda jäi iseenesest rahule. Olen ikka õnnelik koos lastega,» ütles naine.

«Alati ei tasu ametnikke uskuda. Tuleb ikka konkreetsesse perekonda ja sotsiaaltöötajasse süvenenult vaadata, kus keegi on vea teinud. Mina olen ka vigu teinud, aga et tema seda teinud on, seda ta ei tunnista ja ajab oma sõbrannad ja ülemused ringkaitsele.»

Siivile ei lähe sugugi meelest, kuidas komisjoniliikmed rääkisid, et tal toad ussitavad ja riided mädanevad.

«See oli nii vale asi. Seda pole olnud ega tule ka. Aga ikka usutakse, et mis on nende poolt kirjas, see on tõde,» sõnas ta. Oma köögi ja duširuumiga on Siivi väga rahul ning viimast kasutab pere iga päev mõnuga. «Vana elu küll tagasi ei tahaks,» nentis Siivi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles