Fallen Angels tähistab teist sünnipäeva Vihula Mõisas!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angels Party by Fallen Angels
Angels Party by Fallen Angels Foto: Maksim Toome

Sel laupäeval, 10. detsembril, tähistab oma teist tegutsemisaastat üritustesari Fallen Angels!

Selle tarvis pakivad inglid oma kohvrid ning sõidavad linnast välja Vihula Mõisa!

Elegantne 16. sajandist pärit mõis pakub täiuslikku vaheldust linnaelu askeldustest, asudes Läänemere kaldal keset Lahemaa Rahvuspargi puutumata loodust.

Kõikide talve sõprade rõõmuks avab 10.detsembri Vihula mõisas uksed (avatud ka 17. detsembril ning 23.detsembril) Jõuluküla, mille raames on toimub Jõuluturg, tegutseb Jõuluvana töötuba jpm.


Fallen Angels peo joogi eest hoolitseb Tsarine šampanja. Õhtusöögi menüü, mis koosneb neljast käigust on kokku pannud Vihula Mõisa peakokk Vladimir Upeniek, kes kasutab roogade valmistamisel mõisa Öko Farmis kasvatud saadusi.

 
Programmis on muusikute etteasted ning Suurbritannia rõivabrändi Karen Millen elegantne moeshow

Karen Millen on Suurbritannia moelooja, kes pälvis tunnustuse ja maailmakuulsuse tänu ideaalse lõikega rõivastele. Esimene kauplus avati Tallinnas selle aasta aprillis Rocca al Mare keskuses ning teine juunis Viru keskuses.

Õhtu dress code on pidulik.

Üritus algab kell 19.30 tervitusjookide serveerimisega ja lõpeb siis, kui külalised väsivad DJ N´Deep poolt valitud muusika järgi tantsimast.

 
Kõikidel, kellel tekkis huvi üritusel osaleda saavad rohkem infot helistades +372 56 59995 või kirjutades iris@uniquestay.com


    Vaata, kuidas on möödunud kaks aasat Fallen Angels´iga!

    Vihula kohta infot leiab siit: www.vihulamanor.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles