Kati Toots: pole midagi kuritegelikku, kui laps hilja õhtul vanematega kaasas on

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emotsioonid Tantsud tähtedega finaalsaates. Õnnelik Kati Toots
Emotsioonid Tantsud tähtedega finaalsaates. Õnnelik Kati Toots Foto: Jelena Rudi

«Oleme alati oma tütre võimalikult paljudesse kohtadesse kaasa võtnud ja ma ei näe selles midagi kuritegelikku, et laps on oma ema-isaga hilja õhtul kaasas,» ütles Kati Toots vastuseks kirgi kütnud seigale, et tema ja lauljatar Luisa Värk väisasid südaööl oma pisitütardega pärast tantsusaate finaali peetud järelpidu lounge Deja Vu's.

Kati sõnul püüab ta tütrega võimalikult palju aega koos veeta, kuid rokk-kontserdile ja ööklubisse (Deja Vu näol on tegemist lounge'iga) ta nii väikese lapsega küll ei läheks, kirjutas Õhtuleht.

«Karolina käis minuga kaasas tantsutrennides ning loomulikult tuli ta ka saatesse kaasa – see oli nii tema kui ka minu soov. Kui laps on oma päevaune ära maganud, siis jõuab ta erakordsel juhul ka pisut kauem üleval olla,» arvas Kati ja kinnitas, et loomulikult pole tavapärane, et nad õhtul hilja koos lapsega ringi kolavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles