Moegalerii: Embassy of Fashion esitles aastalõpukollektsiooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moemaja Embassy of Fashion töötab taas täistuuridel! 3.detsembril tuldi publiku ette piduliku aastalõpu kollektsiooniga “Koolibri”.

Aldo Järvsoo, Riina Põldroos ja Ketlin Bachmann näitasid moodi koos Absolut Mode Editioniga talveöises Tallinnas, Butterfly Lounges.


Võitmatu disainerite trio paiskas lavale pöörase parve fantastilisi, eksootilisi ja lõõmavaid troopikalinde - sulemustris terve värvispekter.

Vihmametsade lindudest inspireeritud eksklusiivne kleidikollektsioon on parim doping võidujooksus aasta pimedama aja ja jäiseid küüsi näitava talve algusega. Lõõmav linnuriik pimestab ja särab kogu oma troopiliselt lämmatavas värvikülluses – hõõguvatest pooltoonidest kuni kristallselgete
põhivärvideni.

Embassy of Fashion garanteerib, et mõni värvipomm sellest kollektsioonist
hoiab virgena iga daami vähemalt kuni esimeste sinililledeni.
 

Selle etendusega tähistas Embassy of Fashion oma kolmandat sünnipäeva ning mis kõige olulisem – avas ka oma internetipoe:

www.embassyoffashion.com

Kohe kui troopikalinnud lavalt lahkusid, lendasid kõik kaunid kleidid uhiuude netipoodi müüki.
 

Kolme moeimperaatori kleitidele sekundeeris Tanel Veenre uus kõrvarõngaste kollektsioon „Tutti frutti“, mis samuti peale etendust Embassy of Fashion`i netipoodi müüki läks.

Unikaalehetes on hõbedast pesades leidnud kodu julgelt säravad ahhaadid, türkiisid, lasuriidid ja kvartsid.


Peale virtuaalkodu on endiselt avatud ka moemaja butiik vanalinnas, Hobusepea 2-74.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles