Galerii: spordiklubi Sparta tähistas sünnipäeva koos Erich Kriegeri ja Uku Suvistega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sparta spordiklubi tähistas möödunud nädalal oma kolmandat sünnipäeva. Sportlik õhtu kulmineerus  Uku Suviste ja James Wertsi kontserdiga rühmatreeningute suures saalis.



Sünnipäeva õhtu startis Fuctional Body tunniga, millele järgnesid GrooveFX ning BootCamp.

Õhtu jätkus SooviSpinni tunniga, mille viis läbi treener Maris Kajari. Tunnis kõlasid ainult Erich Kriegeri laulud maestro enda live-esituses.

Peale seda sai külastada ka StartPilatese tundi, peale mida täitis saali särtsakas Zumba rühmatreeningute suure saali Ladina-Ameerika rütmidega.

Treenereid Maris Kajarit ja Mariann Kilgit toetas treeningtunnis trummivirtuoos Jaan Kirsi pereansambel, lisades muusikale oma rütmi ning tuues Rio de Janeiro sambakarnevali-taolise meeleolu otse Spartasse!

Hiljem tulid rühmatreeningute suures saalis lavale Fitness Model Estonia finaalvõistluseks valmistuvad piigad, keda treenivad Sven Idarand ning Egle Eller-Nabi.

Õhtu lõppes Uku Suviste ning James Wertsi meeleoluka kontserdiga rühmatreeningute suures saalis.
 

Vaata suurt pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles