Parim noortebänd teeb tasuta tänukontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2011 - Sibyl Vane
Noortebänd 2011 - Sibyl Vane Foto: Adoline Wunck


Noortebänd 2011 tiitli pälvinud Sibyl Vane kutsub kõik huvilised tasuta kontserdile.


10. detsembril kell 19 algaval tasuta üritusel astub bänd üles oma loomingu paremikuga. Kontsert toimub Pärnu noorte vabaajakeskuse klubis-kohvikus IN.

«Meil on praeguseks valmis pea 20 lugu, ja kuna üks meie võidetud auhindadest on loo salvestus ning muusikavideo tegemine, siis hea meelega vaatame, mis lugu rahva peal kõige paremini toimib,» kergitas kontserdilt saladuseloori trummar Mark Kostrov.

«See pole vaid bändi võit, see tiitel tunnustab paljusid,» nentis bändi laulev kitarrist ja lugude autor Helena Randlaht. «Meie ümber on olnud koguaeg palju inimesi – perekonnad, sõbrad, toetajad ja inimesed, kes meie muusikasse on uskunud. Ennekõike tahamegi tänada neid, kuid oodatud on kogu Pärnu linnarahvas, kes tahab teada, millega me selle auhinna ära teenisime.»

Üritusel antakse Pärnu Noorte Vabaajakeskusele üle Noortebänd 2011 võitjakarikas. «See on ühelt poolt meie tänu vabaajakeskusele, kelle prooviruumides me poolteist aastat oleme tööd teinud. Teisalt olgu see sümbolistlikuks motivaatoriks ülejäänud pea 40 bändile, kes selles majas koos meiega proovi teevad,» selgitas bändi bassist Heiko Leesment.


Sibyl Vane on üks Pärnu Noorte Vabaajakeskuses tegutsevatest bändidest, mis alustas tegevust poolteist aastat tagasi. Helena ja Heiko olid varem juba koos musitseerimise kogemused omandanud kohalikus alternatiivroki bändis John Stuart Mill ja Mark trummi mänginud omal ajal paljude noorte lemmikbändides Elav Legend ja Paradise Crew. Üheks kontserdiks kogunenud bänd tundis ennast koos nii hästi, et bändi jätkamine oli iseenesest mõistetav. 2011. aastal alustati aktiivse kontserttegevusega. Samal aastal valiti bänd rahvusvahelisse kultuurivahetus programmi «Show Europe. Show Belarus» Eesti muusika esindajaks.

25. novembril auhinnati Sibyl Vane Tallinnas Von Krahli teatris toimunud finaalkontserdil auväärse Noortebänd 2011 tiitliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles