Spa Estonia kinkis tantsusaate võitjatele luksusliku nädalavahetuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emotsioonid Tantsud tähtedega finaalsaates. 
Anna Levandit tõttas õnnitlema esimeste seas abikaasa Allan
Emotsioonid Tantsud tähtedega finaalsaates. Anna Levandit tõttas õnnitlema esimeste seas abikaasa Allan Foto: Jelena Rudi

«Tantsud tähtedega» finaalsaates võtsid mõõtu Anna Levandi ja Mairold Millert ning Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja. Mõlemad paarid said kohtunikelt 85 punkti. Televaatajate hääli lisades selgus, et hooaja võitsid Jan ja Aleksandra.

Elu24 kingib mõlemale paarile luksusliku nädalavahetuse Spa Estonias.

Estonia Medical Spa Hotel asub kaunis kuurortlinnas Pärnus, mille märksõnadeks on kaunid pargid, tervis ja reipus.  

Tänaseks 173 aastaseks saanud  Pärnu ravikuurordile pandi alus juba 1838. aastal, mil avastati ja põhjendati teaduslikult Pärnu lahevee ravitoime ning avati esimene supelasutus.

Tänaseks on Pärnus väljakujunenud aastaringselt toimiv, looduslikel vahenditel põhinev, rahvusvaheliselt tuntud ja tunnustatud kõrgetasemeline ravikuurort.
 

Estonia Medical Spa Hotel oli juba kuurorti algusaastatest alates üks kuulsamaid supelasutusi Läänemere rannikul.

Saunakeskus Estonia Termid paikneb kahel korrusel ning seal on kolm erinevat sauna, mitmed basseinid, mullivann ja paljud muud võimalused lõõgastumiseks.

See on avatud varahommikust kuni hilisõhtuni. Lisaks on kohapeal saadaval rohkem kui 30 erinevat luksuslikku iluhooldust.

Loomulikult ei puudu Spa Estoniast ka spordikeskus ja jõusaal ning spaa koos sisebasseinidega.

Mõnusat ja tervistavat nädalavahetust teile Jan, Aleksandra, Anna ja Mairold! Olete selle auga välja teeninud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles