«Tantsud tähtedega» finaali nägi 500 000 inimest!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emotsioonid Tantsud tähtedega finaalsaates. 
«Tantsud tähtedega» saate võitsid Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja.
Emotsioonid Tantsud tähtedega finaalsaates. «Tantsud tähtedega» saate võitsid Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja. Foto: Jelena Rudi

Pühapäeval Kanal 2 eetris olnud «Tantsud tähtedega» finaalsaatele elas kaasa keskmiselt 348 000 vaatajat. Vähemalt ühe minuti nägi pühapäevast otseülekannet pool miljonit silmapaari.

TNS Emor teleauditooriumi mõõdikuuringu andmetel vaatas «Tantsud tähtedega» pühapäevast finaalsaadet keskmiselt 348 000 vaatajat ehk 60 000 rohkem kui poolfinaali.

Tipphetkel elas dramaatilisele finaalile kaasa koguni 412 000 vaatajat. Vähemalt ühe minuti jälgis pühapäevast otseülekannet pool miljonit inimest.

Tegemist on «Tantsud tähtedega» viimase kahe hooaja kõrgeima vaatajanumbriga. Loomulikult on «Tantsud tähtedega» ka käesoleva aasta vaadatuim sarisaade.

«Tantsud tähtedega» viienda hooaja võitjad on armastatud näitleja Jan Uuspõld ja tema tantsupartner Aleksandra Žeregelja.

Auhinnalise teise koha võitsid Anna Levandi ja Mairold Millert, kes kogusid Jani ja Aleksandraga võrdselt žüriipunkte kuid jäid alla rahvahäälte osas.
 

Saatesari kogus veidi enam kui 50 000 EURi liikumispuuet ennetava ja leevendava närvi- ja lihasuuringute aparaadi, neuromonitori ostmiseks. Sellele summale lisandub soov.ee keskkonnas toimuvast kleidioksjonist saadav tulu.

«Tantsud tähtedega» saate heategevuspatroon on Evelin Ilves.

Kiika pildigaleriid finaalist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles