Jolie ja Pitt: meil on pere, kuid me ei plaani abielluda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie ja Brad Pitt
Angelina Jolie ja Brad Pitt Foto: SCANPIX

Hollywoodi staaripaari Angelina Jolie ja Brad Pitti sõnul on nad teineteisele ja oma lastele pühendunud, kuid nad ei kavatse abielluda.

36-aastase Jolie ja 47-aastase Pitti perekonnas kasvab kuus last – kümnene Maddox, kuuesed Pax ja Zahara, viiene Shiloh ja kolmeaastased kaksikud Knox ja Vivienne, kirjutab Daily Mail.

Paari sõnul ei pea abielluma laste pärast.

«Meilt küsitakse pidevalt, et millal me abielluma. Inimesed vaatavad filme, kus abiellutakse. Shrek ja Fiona abiellusid, eks? Meie perekonnas on pühendumus ning me ei vaja selleks abiellumist,» selgitas näitlejanna.

Ta lisas, et kuue lapse kasvatamine nõuab pühendumist.

«Kui peres on kuus last, siis nõuab see mõlemalt partnerilt maksimaalselt pühendumist. See on meie pere tugevus,» jätkas Jolie.

Eile toimus Angelina Jolie esimese tema režissöörikäe all valminud filmi «In The Land Of Blood And Honey» esilinastus. Sellel osales ka Brad Pitt ning Pitti vanemad Jane ja Bill.

USA kinodesse jõuab see linateos 23. detsembril.

Film räägib 1990. aastatel Bosnias toimunud sõjast ja selles olnud inimestest.

Väidetavalt tahab Jolie teha filmi ka Afganistani elust. Ta on ÜRO heatahte saadikuna mitmel korral seda sõdadest ja sotsiaalprobleemidest räsitud moslemiriiki külastanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles