F. R. David Jana Kasest: tema inglise keele hääldus pole korrektne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Kask
Jana Kask Foto: Jelena Rudi

Skandaal Jana Kase ja tema Riia stuudios vett vedama läinud projektiga koostöös Tõnu Lindretiga on võtnud uue pöörde.

F. R. Davidi kiri Jana Kasega koostööd teinud Tõnu Lindretile:

-Jana performance is good but:
-Some words in the text are not correct ("when you're concerned" instead of "where you're concerned". "So my heart is like a merry go round" not "go ground") please check it.
-Sometimes she keeps long notes with vibrato, I think it'll be better without or just a bit of vibrato.

Väidetavalt selle kirja peale andis Jana Kask oma vastulöögi ja lõpetas koostöö Riia stuudio ja lepingupartneri Tõnu Lindretiga, kuna polnud nõus soovitusi kuulda võtma.

Tõnu Lindreti ütlusel on Jana end koguni võrreldnud Beyonce'i ja Rihannaga ning talle suunatud kriitika peale öelnud «mina ja ei oska laulda?»

Kiri pärineb F. R. Davidilt, kes saatis omapoolse hinnangu ühele Jana poolt sisselauldud loole. Plaanide kohaselt pidid F. R. David ja Jana Kask laulma duetti, kuid ka kõik need plaanid on tänaseks maha maetud, kuna Jana keeldus koostöö jätkumisest. Laulja põhjendas otsust sellega, et valminud debüüt polnud piisavalt edukas.

Tõnu Lindreti sõnul ei talu aga Jana absoluutselt kriitikat. Mees usub, et Imre Kaas ja Jana Kask tõid väite, et «Feel The Vibe» polnud edukas, ettekäändeks lihtlabasel põhjusel - Jana on endast liiga heal arvamusel ega talu mingisugust kriitikat.

«Ei tea, miks siis küll Idjpool dance chart Jana loo kaheksandale kohale paigutas, kui seda heaks ei peetud?» küsib Lindret.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles