Metroseksuaal vajab pidutsemiseks vabameelset seltskonda ja šikki riietust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheks ideaalseks klubiõhtuks vajab staarmetroseksuaal Neigaus nii endasarnast vabameelset seltskonda, kui ka tujule täpselt vastavat riietust
Üheks ideaalseks klubiõhtuks vajab staarmetroseksuaal Neigaus nii endasarnast vabameelset seltskonda, kui ka tujule täpselt vastavat riietust Foto: Arttu Karvonen

Hetkel oma uusimale loole «My Game» videot väntav metroseksuaal Vaido Neigaus tunnistas face|control Party´le, et üheks ideaalseks klubiõhtuks vajab ta nii endasarnast vabameelset seltskonda, kui ka tujule täpselt vastavat riietust.

Halvima peoga seoses meenub aga moodsale metroseksuaalile klassikaline Vana Tallinn ning tualetipoti kallistamine…

Kuidas party night sinu jaoks algab?

Tavaliselt on mul kodus juba kõik joogid valmis ostetud ning kutsun siis sõbrad enda juurde sättima ja jooma. Kui kell on piisavalt hiline, siis tellin omale limusiini või takso ja sõidame klubisse.

Kaua end väljaminekuks sätid?

Oleneb täiesti mu enda tujust… Mõnikord ma ei leia selliseid riideid, mis sobiks mu tujuga kokku ja noh ma tahan, et klubisse minnes oleksin 100% ideaalne.

On olnud hetki, kus päeval enne klubisse minekut olen läinud poodi ja täiesti uued riided ostnud, sest kodus on jäänud mulje, et pole midagi selga panna. Selleks võib kuluda pool päeva!!!

Mis on sinu meelest must have peo aksessuaar?

Meestel võiks olla selline ilus ja massiivne käekell. Minu meelest on see ülisex. Naiste puhul piirduks rohkete käevõrudega.

Kuula metroseksuaal Neigausi uut lugu! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles