Tantsusaate finalistid said Elu24-lt kingituseks luksusliku spaahoolduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emotsioonid Tantsud tähtedega finaalsaates.
«Tantsud tähtedega» saate võitsid Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja.
Emotsioonid Tantsud tähtedega finaalsaates. «Tantsud tähtedega» saate võitsid Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja. Foto: Jelena Rudi

«Tantsud tähtedega» finaalsaates võtsid mõõtu Anna Levandi ja Mairold Millert ning Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja. Mõlemad paarid said kohtunikelt 85 punkti ning televaatajate hääli lisades selgus, et hooaja võitsid Jan ja Aleksandra.

Elu24 kingib mõlemale paarile luksusliku lõõgastuspaketi Thai Rose Spa`s.

«Mul väga hea meel ja eriti sellepärast, et Aleksandra tegi niivõrd järjekindlalt ja allahindlust tegemata minuga tööd. Mul on väga hea meel, et Aleksandra sai selle võiduga endale väärilise palga,» muljetas Uuspõld vahetult pärast finaalsaadet.

Tantsupartner Aleksandra Žeregelja arvas, et hoopis Jan on võidu ära teeninud: «Ta ei öelnud kunagi, et talle ei meeldi või ei taha, vaid oli täielikult trennidele pühendunud ning kogu aeg kohal ja sada protsenti tantsu sees.»

Teisesks jäänud Anna Levandi puhkes sõpradelt lilli ja õnnitlusi vastu võttes nutma

Kindlasti olid need nii rõõmu-, kurbuse- kui ka kergenduspisarad.

«Mul on nii kahju, et see kõik on lõppenud ja ma ei peagi homme enam tantsutrenni tõttama,» ütles tantsusaates enda sõnade järgi kuus kilo ja kakskümmend aastat kaotanud iluuisutamise treener Anna Levandi oma tänusõnades nii lähedastele, kui ka oma armsatele tantsukaaslastele.

Elu24 kingib Janile ja Aleksandrale ning ka Annale ja Mairoldile lohutuseks hinge ja keha hellitava hoolduse luksuslikus Thai Rose Spa`s.

Olite tublid, Jan, Aleksandra, Anna ja Mairold!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles