Tantsutähed panevad oma kleidid oksjonile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 2

Kanal 2, kuulutusteportaal Soov.ee ja «Tantsud tähtedega» tänavused naistähed alustavad heategevusliku oksjoniga tantsusaate võistluskleitidele.

Kõik pakkumised on oodatud järgmise nädala jooksul. Müügist saadud tulu läheb uue närvi- ja lihasuuringute aparaadi, neuromonitori ostmiseks.

Traditsioonilise «Tantsud tähtedega» heategevusliku kleidioksjoni on ellu äratanud tänavused tantsutähed Anna Levandi, Veronika Portsmuth, Getter Jaani, Kati Toots, Aleksandra Žeregelja, Kristina Tennokese, Karina Vesman ja Emma-Leena Koger. Kokku on oksjonil üksteist kleiti, millele saab pakkumisi teha ostu- ja müügikuulutuste portaali Soov.ee lehel.

Oksjon kestab nädal aega - algas pühapäeval, 4. detsembril ja lõpeb sellele järgneva nädala pühapäeval, 11. detsembril kell 00:00.Oksjonist saadud tulu läheb samuti liikumispuuet ennetava elektromüograafi ostmiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles