Jana Kask: produtsent kardab, et tõde tuleb päevavalgele?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Kask
Jana Kask Foto: Priit Mürk

Jana Kask kirjutas Facebooki kaudu vastuse väidetava produtsendi avaldusele, et koostöö lõpetati, kuna «artist oli lohakas».

«Kallid sõbrad, palun ärge uskuge seda, mida räägib ja postitab minu seinale Tony Lindret. Ta kirjutab, et Microphone Records minuga enam koostööd ei tee. Tema sõnad ei vasta tõele, kuna Tõnu Lindret elab Pärnus ja Microphone Recordsisse ei puutu ta üldse.

Meie ühine tuttav Guntars Racs, kes tõesti töötab Mic Recordsis ja kes korraldas minu stuudiosalvestamist Riias, võib tõestada seda, et Tõnu tuli stuudiosse ebaadekvaatses seisukorras ja karjus helioperaatori ees minu peale. Seda nägid mitmed inimesed.

Kust tuleb kogu see agressiivsus? Võib-olla kardab ta, et inimesed saavad teada tõe? Võib-olla ta lihtsalt kardab mind ja seda, mida plaanin saavutada ilma temata? Loogiline, et inimene, kellel on midagi varjata, hakkab esimesena karjuma ja ründama.

Tõsi on see, et kolm päeva tagasi saatsin ma Tõnule kirja, milles tänasin teda kogemuse eest ja andsin teada, et lähen edasi. Ma ei saa end seostada «musta» inimesega, kuna tean, mis on puhas energia ja mõtlen positiivselt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles