Võsapets ja maamehed läksid tabeli esikoha pärast rebima

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa
Peeter Võsa Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Kuna eelmisel nädalal tantsusaadet ei olnud, siis jagasid vaadatavuse edetabelis esimest ja teist kohta Kanal 2 saated «Võsareporter» ja «Maamees otsib naist», mida vaatas 241 000 inimest saateminuti kohta.

Kümne vaadatuima saate hulka mahtus TNS Emori teleauditooriumi uuringu kohaselt peale Kanal 2 sarjade veel ka kaks avalik-õigusliku kanali ETV omasaadet. «Pealtnägija» kukkus 229 000 vaatajaga kolmandale kohale ning «Õnne 13» tõusis 209 000 vaatajaga kuuendale kohale.

Kanal 2 huumorisaadet «Ärapanija» jälgis 222 000 silmapaari, mis asetas selle neljandale kohale. «Ärapanijale» järgnes kodumaine krimisari «Kelgukoerad», mis meelitas teleri ette 218 000 huvilist.

Kümne vaadatuima saate hulka mahtusid veel ka «Talendijaht», tõustes 201 000 vaatajaga seitsmendale kohale. Sellele järgnesid «Eesti vs. Jõekalda» ning uudistemagasinid «Reporter+» ja «Reporter».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles