Lensin ja Hekkonens avasid oma suhte tagamaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Lensin ja Reno Hekkonens
Krista Lensin ja Reno Hekkonens Foto: Stanislav Moshkov/ Naisteleht

Telesaate «Maamees otsib naist» juht Krista Lensin ja tema kallim, suhtekorraldaja Reno Hekkonens heitsid valgust oma armastuse loole.

Hiljuti koos avalikkuse ette ilmunud Krista Lensin ja Reno Hekkonens on tuttavad selle aasta 2. märtsist, kirjutab Kroonika.

Paar, kes vähemalt veel praegu veel koos ei ela, kohtus ühiste sõprade juures peol, mis Hekkonensi mäletamist mööda oli pühendatud Nigeeria vabastamise aastapäevale. 

Lensini sõnul olid nad enne tegelikult näinud ja neil oli huvitav suhelda.

Igal juhul jäid nad kohe tutvumise õhtust saadik kokku ja üsna pea sai selgeks, et uue tuttava näol on tegemist fantastilise inimesega. 

Tänaseks on Reno omaks võtnud ka Krista nelja-aastane tütar Simone. Üle-eelmisel aastal Ameerikast kodumaale naasnud Kristale oli see parim märk sellest, et Reno on just see õige.

«Sellistest tavapärastest suhetest ma eriti ei hooli. Igav hakkab. Reno on aga temperamentne, problemaatiline, sümpaatne ja seksapiilne. Pluss vaimselt huvitav. Kõik, mida ta räägib või mida me omavahel arutame, on alati hästi huvitas,» lausus Krista. 

Reno lisas, et neil on huvitav mitte ainult magamistoas, vaid ka väljaspool seda.

«Me mõistame suhteliselt sarnaselt elu. See on minu arvates õudselt oluline, et see meiesuguste hullude juures klapiks,» selgitas mees. 

Krista Lensin jätkas, et saatest «Maamees otsib naist» on temast jäänud mulje, kui toredast saatejuhist, kuid tegelikkuses temaga kerge ei ole.

«Näiteks enne Renoga kohtumist olin veendunud, et ma olen tore inimene ja minuga on jube lihtne  - probleemi kui sellist ei ole. Mulle oli üllatus, et see nii ei ole,» lausus Lensin. 

Reno Hekkonens lisas, et ta ise on ka üsna ebastabiilne inimene.

«Ma olen niivõrd ebastabiilne, tean täpselt kui hull ma olen. Kuna olen emotsionaalne, siis elan asju endas läbi ja muidugi ka välja. Mulle tundub küll, et suhe minuga on püssirohutünni otsas istumine – ei tea kunagi millal see plahvatab,» nentis Hekkonens.  

Paari sõnul pole neil suurt vajadust ja tungi koos maja ehitama ja siis furnituuri valima hakata, vaid neid huvitab, et neil klapiks ja lõbus oleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles