Sienna Miller soovib, et oleks saanud kuulsaks enne suhet Jude Law´ga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sienna Miller
Sienna Miller Foto: AP / Scanpix

Näitlejatar Sienna Miller ei kahetse suhet Jude Law´ga, kuid soovib, et ta oleks alustanud oma Hollywoodi karjääri juba enne suhte algust.

Miller, kes lõpetas suhte Law´ga 2005.aastal pärast seda, kui mees tunnistas, et on olnud truudusetu, vahendab WENN. 

Naine tunnistas, et ta pingutab endiselt selle nimel, et teha endale filmitööstuse nime ilma, et teda seostatakse endise poiss-sõbra nimega.

«Ma armusin kellessegi, kes oli meeletult kuulus. Nii ta läks. Ma vihkan kahetsust. See oli ilus aeg mu elus ja see kõik läks nii, nagu pidi minema. Osa minust loodab, et ma oleksin filmides osalenud juba enne seda, kui mulle tähelepanu hakati pöörama, sest mu elu on sellest alates olnud kestev võitlus,» ütles Miller.

«Ma kohtusin Jude´iga filmivõtete ajal, milles rolli saamiseks pidin ma väga karmilt võitlema ja minu jaoks oli sinna pääsemine suur saavutus. Ma olin varem esinenud teatris ja käinud näitekoolis ning äkitselt räägiti vaid sellest, mida ma seljas kannan ja kellega ma koos olen. Keegi ei rääkinud kunagi mu tööst ja see on endiselt samamoodi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles