Surfihooaeg lõpetatakse täna suure peo ja auhinnagalaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surfar
Surfar Foto: HANDOUT/REUTERS

Täna tõmmatakse joon alla surfihooajale. Eesti Purjelaualiidu ja Eesti Lohesurfiliidu aastalõpuüritus ning aastat kokkuvõttev auhinnagala toimub suure peoga klubis Hollywood ja Kinos Sõprus.

«Lohesurf on hetkel kiireimini arenev veespordiala maailmas ja võitnud miljonite surfarite südamed. Kuigi lohesurfiga on tegeletud aktiivselt ainult viimased kümme aastat, siis on Eesti sportlased näidanud väga aktiivset suhtumist nii Eesti kui ka maailma tasemel. Lohesurf ei ole pelgalt ainult veepeal surfamine vaid chill ja mõnus elustiil. Sel aastal jagatakse auhinnad välja kolmes peamises - Race, Wave ja Freestyle võistlus kategoorias. Lohesurfi saab harrastada nii suvel vee peal kui talvel lume peal lumelauaga,» räägib Margus Otsa, Eesti Lohesurfi liidu juhatuse liige.

«Surfaritel on jah tavaks saanud detsembri alguse hooaeg kokku tõmmata, ilm läheb kahjuks meie kliimas külmaks selleks ajaks. Eesti Purjelaualiit on hooaja lõpetamist korraldanud üle 10 aasta. Et jagame merd ja tuult lohesurfaritega, siis lõpetame hooaja sel aastal koos. Traditsiooniliselt autasustatakse Eesti Meistrivõistluste parimaid, antakse välja harrastajate auhinnad ja tänatakse ala arengule kaasa aidanud inimesi,» selgitab Eesti Purjelaualiidu juhatuse liige Erno Kaasik.

«Purjelauasõit on jaotunud erinevateks suundadeks, sõidetakse võidu ja tehakse trikke. Seetõttu antakse meistritiitlid välja mitmetes klassides. Selleks, et näha, kes on meie alal tõelised tegijad, tuleb kindlasti vähemalt hooaja lõpetamisele tulla! Samal ajal on surfaritel ja surfisõpradel hea põhjus kokku tulla ja meeleolukalt lahedas seltskonnas aega veeta. Meenutatakse hooaega, tehakse talviseid plaane ja ollakse muidu peomeeleolus. Kuna surfi iseloomustab professionaalse suhtumise kõrval ka elurõõmu soosiv hoiak, siis on meie peod paljude hulgas populaarsed,» lisab ta.

Üle terve maja toimuval peol mängivad surfirütme Sõpruse kinos DJ-d Surphy ja DJ Vunk (Lennujaam).

Club Hollywood - Surfilaagri afterwave! osas annavad tuult tiibadesse DJ-d Critical (Mindnote Records, Big Bängers), TSR & Kaspar Leivo (Öötöö) ning MHKL & K-SEIN (Grind, DnbDub Promotion).

Peo algus on kell 22.30 ja auhinnagala Sõpruse kinos alustab kell 23. Sisse pääseb klubi Hollwood uksest.

Pilet maksab kuni südaööni 5 eurot ja pärast südaööd 8 eurot. Kõigile neile, kes prindivad välja flaieri või registreerivad peo Facebooki lehel, on piletid märgatavalt soodsamad. Lisaks on võimalik võita erinevaid auhindu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles