Kes vaatab üle Viimsi Spa riietusruumi turvakaamera salvestusi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimsi Spa riietusruumi turvakaamerale tabatud kahtlane tegevus
Viimsi Spa riietusruumi turvakaamerale tabatud kahtlane tegevus Foto: Youtube

Viimsi Tervis SPA Hotelli meeste riietusruumidesse kaamerate paigaldamine oli tingitud vajadusest tagada klientide turvalisus, kommenteeris Viimsi Spa müügijuht Lauri Karna YouTube’i lekkinud turvasalvestist.

«See on meie peamiseks prioriteediks, et spaad oleks turvaline külastada,» lisas Karna.

Tänu kaameratele on spaa suutnud tabada ka mitmed vargad, ning välistanud varguste laine, märgib müügijuht.

«Kinnitame, et naiste riietusruumides kaameraid ei ole. Isegi kui tulevikus peaks juhtuma  sarnaseid intsidente seal, siis sinna ei julgeks me neid paigaldada, kuna ühiskond ja meie kultuuriruum ei ole selleks valmis,» arvab Karna.

Teavitus videovalve olemasolust on klienditsoonis ka olemas. Eile kinnitasid tervisekeskust külastanud politseiametnikud, et Viimsi Spa ei ole rikkunud ühtegi kehtivat seadusandlust.

Turvakaamerate materjal on digitaalsel kujul ning jooksvalt keegi salvestusi ei jälgi.

«Salvestusi vaadatakse üle vastavalt vajadusele. Kuna tegu on meeste riietusruumiga, siis tegeleb teemaga meessoost isik. Naissoost isikud meeste riietusruumi salvestusi üle ei vaata,» kinnitab Karna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles