Michael Bublé: Simon Cowell tappis mu enesekindluse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Buble ja abikaasa Luisana Lopilato
Michael Buble ja abikaasa Luisana Lopilato Foto: SCANPIX

Kanada laulja Michael Bublé on jätkuvalt häiritud, et muusikamogul Simon Cowell 2007. aastal telesaates «American Idol» tema enesekindlusega üks-null tegi.

Staar esitas saates oma hitti «Call Me Irresponsible» ja talle jäi mulje, et superstaarisaate kohtunikule see ei meeldinud.

«Lavale astudes nägin esimese asjana Simonit. Laulsin umbes viis rida ja ta vaatas minu poole, pööritas silmi ja mulle sellest piisas. Mu enesekindlus kadus täielikult,» meenutas Bublé.

«Võib-olla Cheryl Cole muutub enesekindlust kaotades veidi vaiksemaks ja tagasihoidlikumaks, kuid mina sulgun täielikult endasse. Mul tekib suhtumine: «Oo, kas tõesti? Mine p***e. Ma ei meeldi sulle? Go f**k yourself, mina teen mida iganes!»,» seletas mees.

Endine talendisaate «The X Factor» kohtunik Dannii Minogue aitas olukorrale selgust tuua.

«Rääkisin Danniile selle loo. Ta läks ja rääkis Cowellile ning teatas, et too ei teadnudki, et ta sellist nägu tegi. Simon istus ilmselt viiendat tundi koha peal ja mõtles: «Tapke mind juba... ja ma tahan vetsu minna.» Kuid mina olin liiga tundlik ja võtsin seda kui kriitikat,» ütles Bublé.

Kolmekordne Grammy auhinna võitja astub Saku Suurhallis üles 21. aprillil.

Vaata Bublé esinemist saates «American Idol» allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles