Tippalgpallur Martin Vunk peab Eestis veebipoodi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Vunk
Martin Vunk Foto: SCANPIX

Jalgpallur Martin Vunk kindlustab oma tulevikku Eestis. Mees alustas koos oma sõpradega veebipoe äri Tellikoju.ee, mille vahendusel saavad Harjumaa elanikud toast lahkumata Selverist toidu- ja tarbekaupu otse kodulävele tellida.

Äri idee sündis mehe sõnul arutelu käigus. «Rääkisime sõbraga välismaa poodidest ja sellisest teenusest ning tekkis küsimus, et miks ei võiks selline asi ka Eestist edukalt toimida,» ütles Vunk, kes hoiab asjadel silma peal Küproselt.

«Eestis kohapeal on inimene, kelle kanda on ettevõtte igapäevane juhtimine, aga mina tegelen peamiselt veebikeskkonnas hinnauuenduste sisseviimise, tootevaliku täiendamise ja kategoriseerimisega ning küsimustega, mis laekuvad e-postile,» loetles mees oma ülesandeid, kuid ei välistanud, et Eestis olles võib ta vajadusel ka ise autorooli hüpata ning kliendile toidupoe kraami kohale toimetada.

Hetkel on need tööpostid täidetud Martini pereliikmete ja sõprade abiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles