Daniel Craig tümitas tõsielustaare, eriti aga Kim Kardashiani

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig
Daniel Craig Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar, James Bondi kehastajana tuntud Daniel Craig sõnas väljaandele GQ antud intervjuus, et ta ei mõista tõsielustaare, eriti aga Kim Kardashiani.

Bondi näitleja nimetas Kardashiani kuradi idioodiks, kirjutab Daily Mail.

Craigi sõnul müüvad tõsielustaarid end, tekitades inimestes nõudluse teada saada, mis toimub nende eraelus.

«Minu arvates peaks kõik mõistma, mida nad oma eluga teevad. Ei tule karta seda, kui avalikkuses oma emotsioone näidatakse ega ka seda, kes sa oled ning millised on sinu seisukohad. Kui sa aga ennast nende kaudu müüma hakkad, on elu läinud,» sõnas Craig.

Craig jätkas, et kui oled oma privaatsuse kõigile laiali laotanud, siis on seda väga raske tagasi saada.

«Privaatsust ei saa raha eest tagasi osta. Tahad järsku rahus olla. See ei ole enam võimalik. Kõik tungivad edasi su eraellu. Kui oled end avalikkusele sellisel viisil maha müünud, miks siis järsku mingit privaatsust tahta?» lisas Bondi kehastaja.

Craigi arvates on selle heaks näiteks Kim, Khloe ja Kourtney Kardashian, kes teenivad miljoneid tõsielusarjadega, eriti aga sarjaga «Keeping Up With The Kardashians».

Craig mainis ära ka oma salajase abiellumise näitlejanna Rachel Weisziga.

«Me suutsime oma pulma saladuses hoida. Me abiellusime privaatselt ning selle eest oleme tänu võlgu suurele hulgale inimestele. Me soovisime olla omaette, ilma liigse välise kisa-kärata. Olen õnnelik ja armunud. Elu on üsna pikk, vahel tuleb ka vigu teha, kuid ma ei ütle kunagi midagi sellist, mida ma hiljem kahetseks,» lisas Craig.

Kuigi Craigil on käsil 23. Bondi filmi «Skyfall» tegemine, ei ole ta oma senise näitlejakarjääriga rahul.

«Alati jääb kuskil midagi kripeldama ja ma ei ole veel oma dilemmale lahendust leidnud,» lausus staar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles