Vahur Kersna elulooraamat purustab müügirekordeid

Heili Sibrits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatupoed usuvad, et Vahur Kersna raamat saab poodidest otsa juba nädala lõpuks.
Raamatupoed usuvad, et Vahur Kersna raamat saab poodidest otsa juba nädala lõpuks. Foto: Peeter Langovits

«Olen teinud taas rekordi, täiesti uskumatu,» rõõmustab telemees Vahur Kersna, kelle raamatu «7x7» 3000 tiraažist pool müüdi läbi juba kolme päevaga.

Telelegend Vahur Kersna laupäeval müüki jõudnud raamat «7x7» on nii Rahva Raamatu kui ka Apollo raamatupoodides ostuhitt number üks.

Näiteks Apollodest viidi nädalavahetusel koju 700 Kersna raamatut. «Absoluutselt haruldane,» kommenteerib tulemust Apollo tootmisjuht Merle Veskis.

Veskis võrdleb Kersna raamatu esimeste päevade müüki Mihkel Raua raamatu «Musta pori näkku» omaga. Seda 2008. aastal ilmunud skandaalset teost on trükitud juba kuus tiraaži ning lõpptiraažiks oli eilsetel andmetel 35 500 eksemplari.

Ka Rahva Raamatu turundusjuht Anu Vagenstein võrdleb «7x7» läbimüüki Raua menuki ja «Harry Potteri» esimeste päevade eduga.

Vagenstein nendib, et pärast Kersna raamatut tuleb nende poodides tükk tühja maad ja alles siis jõuavad järele Sulev Nõmmiku elu tutvustav raamat «Kui näeme, siis teretame!», käsiraamat «Praktiline ajajuhtimine» ning Piret Raua lasteraamat «Tobias ja teine B».

«Kõik need raamatud müüvad tavamõistes väga hästi. Aga Kersna on fenomen,» tõdeb Vagenstein.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles