Justin Bieber on internetis kõige otsitum isik

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

Kanada päritolu teismeline imelaps ja laulja, 17-aastane Justin Bieber on sellel aastal internetis kõige otsitum isik.

Ta edestab telestaar Kim Kardashiani ja sarjast «Sõbrad» kuulsaks saanud näitlejannat Jennifer Anistoni, kirjutab The Telegraph.

Veel möödunud aastal oli Bieber internetis kõige otsitumate isikute seas kuuendal kohal.

Bieber on enim otsitud isikute esikümnes ainuke mees.

Kardashian oli möödunud aastal esimene, kuid nüüdseks on teine. Aniston tõusis möödunud aasta üheksandalt positsioonilt nüüd kolmandaks.

Ülejäänud enim otsitud isikud olid näitlejannad Lindsay Lohan ja Megan Fox ning lauljannad Jennifer Lopez, Britney Spears, Katy Perry, Lady Gaga ja Miley Cyrus.

Hoolimata sellest, et linateose «The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1» ülemaailmne kassatulu on 489,3 miljonit dollarit, oli enim otsitud filmiks hoopis uus «Mission Impossible – Ghost Protocol», mis jõuab vaatajateni detsembris.

Kõige enam otsitud tele show oli «American Idol». Avalike elu tegelastega seotud sündmustest otsiti sel aasta internetist enim Briti prints Williami ja ta kihlatu Kate Middletoni pulmade kohta. Kuningöliku paari laulatus leidis aset selle aasta aprillis.

Uudislugudest olid enim otsituteks lapse tapmises kohtu alla antud Casey Anthony juhtum, Osama bin Ladeni surm, kohus Michael Jacksoni arsti Conrad Murray üle ning Jaapani maavärin ja tsunami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles