Taska pajatas šokeeriva seiga filmiturult

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Kõusaare kolmanda teose "Alfa" VIP-esitlus eliitklubis Shah 
Kadrit käisid õnnitlemas ka filmimees Ilmar Taska ja Anu Saagim
Kadri Kõusaare kolmanda teose "Alfa" VIP-esitlus eliitklubis Shah Kadrit käisid õnnitlemas ka filmimees Ilmar Taska ja Anu Saagim Foto: Viktor Burkivski

Viimasel filmiturul (American Film Market), mis toimus Santa Monicas paar nädalat tagasi, kus oli müügil ka kaks Taska filmi, oli Eestist pärit filmimees ühe eriti kurioose momendi tunnistajaks.

«Olen filmiturul House of Filmi konsultant. Ühel hetkel tuli sisse härrasmees - väga hästi riietatud ostja, kes ütles, et tahab midagi võimalikult võigast,» pajatas Taska.

Tõeliselt võika all pidas potentsiaalne ostja silmas päriselulist vägivalda või suisa midagi sellist, kus kedagi kaamera ees maha lastakse.

«Müügijuht kiirustas ütlema, et loomulikult selliseid filme me ei müü ja et pole sel alal n-ö spetsialistid,» kirjeldas Taska tekkinud situatsiooni kulgu.

Taska sõnul on kurb, et valulävi, kogu aeg tõuseb. «On järjest vähem ja vähem asju, mis meid šokeerivad. See sunnib nii filmi, muusika kui ka meelelahutusmeedia inimesi leima rohkem midagi niisugust, mis juba tehtu šokeeritusastmega üle trumpaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles