Qantase piloot seksis lennu ajal naisreisijaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Qantase reisilennuk.
Qantase reisilennuk. Foto: SCANPIX

Austraalia lennufirma Qantase piloot sattus uurimise alla pärast seda, kui paljastus, et ühel lennul oli ta naisreisijaga seksinud.

Esimese klassi reisijad lennul QF32 Londonist Sydneysse olid hämmelduses, kui nägid pilooti ja ühte naisreisijat intiimses tegevuses, edastab news.com.au.

Mees oli naise peal ning nende tegevus oli Qantase A380 lennuki luksuslikus esimeses klassis üsna häälekas olnud.

Esimese klassi istme ümber saab seinad tekitada ning selle saab diivaniks teha.

Qantase esindaja sõnul ei olnud piloot seksijuhtumi ajal tööl ning ta ei kandnud ka vormi.

Reisijad hakkas seksijate tegevus häirima ning nad teatasid sellest stjuardessidele. Pärast mitut sellist kaebus sundisid stjuardessid seksi lõpetama ning viisid piloodi vägisi ühele vabale istmele turismiklassis.

Piloodiga seksinud naisreisija lahkus lennult Singapuris. Pärast seda läks piloot esimese klassi istmele tagasi ja oli seal kuni lennuk maandus Sydneys.

Pole teada, kas piloot tundis naisreisijat varasemast või oli see juhuseks.

Qantas teatas, et juhtumit uuritakse. Asjatundjate arvates võib see juhtum piloodile maksma minna ta töö,  mille eest talle aastas makstakse 237 288 dollarit.

«Qantas on teadlik, et üks reisil olnud, kuid mitte töötanud piloot on seotud intsidendiga. Juhtumit uuritakse vastavalt Qantase eeskirjadele,» selgitas esindaja.

Ka varem on Qantase lendudel toimunud seks jõudnud ajakirjandusse.

Briti näitleja Ralph Fiennes tekitas 2007. aastal skandaali seksides Qantase ühel lennul stjuardess Lisa Robertsoniga. Firma vallandas stjuardessi kui see avalikuks tuli.

Asja teeb irooniliseks see, et Fiennes oli UNICEFi heatahte saadikuna teel Indiasse Mumbaisse, kus ta pidi rääkima HI-viirusest ja aidsist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles