Jõhkralt koera peksnud omanik nõuab kompensatsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staffordshire bullterjer. Pildil olev koer ei ole looga seotud.
Staffordshire bullterjer. Pildil olev koer ei ole looga seotud. Foto: Õhtuleht

Oma abitut looma peksnud sadistist loomapidaja kuritegelikkus jäädvustati filmilindile. Nüüd nõuab mees kahjutasu privaatsuse häirimise eest, kuna video postitati ka internetti.

18 kuu vanust Staffordshire’i bullterjerit peksnud Jonatan Bloomfieldi tegevuse jäädvustas kaamerale mehe naaber, kirjutab The Sun.

Video tekitas internetiavarustes Bloomfieldi teo vastu nii meeletut ängi, et ühel päeval kogunes mehe ukse taha vihane rahvahulk.

Mehel on keelatud loomi pidada järgmised 15 aastat.

Nüüd on Bloomfield aga nõudmas kompensatsiooni privaatsuse segamise eest.

«Kui minu naabril oli kaebusi, oleks pidanud ta võtma ühendust minuga, mitte tegema minu perekonnast videosid ning neid Facebooki ja YouTube’i üles laadima,» rääkis sadistlik loomapidaja enda kaitseks.

Kohtus põhjendas Bloomfield loomapeksu sellega, et koer olevat hammustanud tema kolmeaastast poega. Ta lisas, et oli viimasel ajal ka tööst stressis ning «väsinud koera haukumisest».

Bloomfield selgitas kohtule: «Kuulsin oma poja nuttu, nägin kuidas ta hoidis oma käest ning ütles, et koer hammustas. Muutusin ühtäkki nii vihaseks, et läksin õue ja virutasin koerale.»

Veidral kombel usub Bloomfield, et on loomaarmastaja ning et naabrid ja teised ümberkaudsed vihkavad tema peret, kuna nad on pärit Londonist.

Põhjendustest hoolimata on videos näha, kuidas Bloomfield peksab looma rusikaga näkku, samal ajal karjudes «jää vait!» («shut the f*** up»).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles