Intsu-Inga tegi elus kannapöörde

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inga Kallberg aka Intsu-Inga, suvi 2011
Inga Kallberg aka Intsu-Inga, suvi 2011 Foto: Ardo Kaljuvee

Meedias palju kõmu tekitanud kaunitar Inga Kallberg on oma elus pööranud uue lehe ja seda naiivset neiut, keda mõned aastad tagasi Indrek Leiburi ehk Nõia-Intsu käevangus nähti, enam ei eksisteeri.

Inga on proovinud küll mitmeid erinevaid ameteid, sealhulgas ka modellitööd Itaalias, kuid antud hetkel kuulub ta Kanal 2 ridadesse ja armastab oma tööd väga, kirjutab Buduaar. Lisaks on Ingal kindel plaan, kuidas oma edasist elu planeerida.

«Eestisse ma jõuluperioodiks jääda ei soovi, võtan ette pikema reisi. Seda, kuhu täpsemalt minna plaanin ja kes on see salapärane isik, kelle kaasa võtan, siinkohal veel ei mainiks,» jättis Inga jõulude veetmise osas otsad lahtiseks.

«Käin hetkel tööl, nimelt töötan Kanal 2 öösaates «Night Chat». Töö meeldib mulle väga, kollektiiv on meil lausa super,» kiitis Inga.

«Lisaks on mul hetkel elus suuremad muudatused käsil, nimelt olen otsustanud hakata järgmisest kuust alates tõsiselt tegelema sellise spordialaga nagu seda on Bikini Fitness. Olen looduse poolt kaasa saanud väga head geenid ning trennis käimises olen juba nii-öelda vana lõvi,» muigas Inga.

«Oma ala profid on huvitatud minu treenimisest, see ala on Eestis praegu veel uus ja pigem vähetuntud, seega on mul ka reaalne võimalus juba järgneval kevadel võistlustulle astuda ning võib-olla isegi medalikoht saavutada,» teab Inga, et praegu on parim aeg antud spordialal end teostada ja endale nime teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles